VEGAN WHITE PIZZA

  • Merk
  • Bereidingstijd
    30 min
  • Moeilijkheid
    Eenvoudig
  • Aantal porties
    10

Een all-time favoriet: pizza! Dit keer helemaal vegan, met groene asperges en oesterzwammen. Afgetopt met crispy GARDEN GOURMET® Vegan Filet Stukjes. De Vegan Filet Stukjes nemen de rijke en romige smaken goed op, voor een optimale smaakbeleving.

Ingrediënten
  • 300g GARDEN GOURMET® Vegan Filet Stukjes
  • 5st Voorgebakken pizza bodems
  • 30 ml CHEF Liquid Concentrate Mushroom
  • 500ml Vegan Crème fraîche
  • 3st Vegan Mozzarella (3x125g)
  • 500g Groene asperges
  • 500g Oesterzwammen
Voorbereiding
  • 1
    Mix de vegan crème fraîche met de CHEF Liquid Concentrate Mushroom, and verdeel het met een lepel over de pizza bodems
  • 2
    Verdeel de vegan mozzarella, de gesneden asperges en oesterzwammen over de pizza
  • 3
    Voeg nu ook de GARDEN GOURMET® Vegan Filet Stukjes toe aan de pizza
  • 4
    Druppel voor het bakken wat olijfolie over de pizza
  • 5
    Plaats de pizza in de voorverwarmde oven (225 °C) en bak 7-9 minuten, tot de pizza krokant is en de kaas is gesmolten.
  • Je kunt deze pizza met nog meer groenten beleggen: denk aan spinazie of courgette 
  • Kook de GARDEN GOURMET® Vegan Filet stukjes in groente bouillon gedurende 5-8 minuten om de smaak te trekken.

INTERESSE IN EEN AFSPRAAK, SAMPLE OF DEMONSTRATIE?