Mexicaanse fajita

  • Merk
  • Moeilijkheid
    Gemiddeld
  • Aantal porties
    10

Een favoriet uit de Mexicaanse keuken; dit Fajita-recept is supersnel te bereiden en zeer geschikt om je eigen smaakcombinaties mee te creëren. De GARDEN GOURMET® Filet Stukjes gaan goed samen met de heerlijke maïs- en avocadosalsa. In een handomdraai serveer jij een onvergetelijke gastronomische maaltijd voor jouw gasten! 

Ingrediënten
  • 750g GARDEN GOURMET® Vegan Filet Stukjes
  • 40g Olijfolie
  • 3st Rode paprika, in brunoise
  • 3st Gele paprika, in brunoise
  • 2st Witte uien, in brunoise
  • 50g Fajita specerijen mix
Om te serveren:
  • 20st Kleine wraps
  • 3st Avocado's, gesneden
  • 400g Crispy maïs uit blikt, uitgelekt
  • 1st Rode ui, in brunoise
  • 1st Limoen
  • 200g Belegen (vegan) kaas, geraspt
  • 250g Verse Tomatensalsa
  • 65g Korianderblaadjes, geplukt
  • 500g Gemengde bladsla
  • Versgemalen zwarte peper
Voorbereiding
  • 1
    Verwarm de oven voor op 180 ° C (160 ° C voor heteluchtovens) of gasstand 4. Bedek de wraps in een groot vel alumiumfolie. Leg ze op een bakplaat en verwarm ze 5-8 minuten in de oven.
  • 2
    Verhit de olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag en bak de paprika en ui tot ze beginnen te karamelliseren, zet apart op een bord. Voeg de GARDEN GOURMET Filet Stukjes toe aan de pan en kook tot ze goudbruin worden, doe de groenten terug in de pan, voeg de kruiden toe en kook nog een minuut.
  • 3
    Maak een snelle maïssalsa -meng de suikermaïs met de in blokjes gesneden ui, avocado en limoensap. Bestrooi met de korianderblaadjes. Breng op smaak met zwarte peper.
  • 4
    Leg alles in kommen of borden op tafel en laat iedereen zichzelf helpen.
  • Je kunt dit gerecht uitbreiden door guacamole, sourcream en nacho's erbij te serveren. 

INTERESSE IN EEN AFSPRAAK, SAMPLE OF DEMONSTRATIE?