Garden Gourmet Tortillawrap
Deze heerlijke vegan tortilla wrap gevuld met verrassende smaken is onmisbaar op jouw menukaart! Deze vegan traktatie met de GARDEN GOURMET® Vegan Filet Stukjes is zeer geschikt als lunchgerecht of als snelle snack voor onderweg.
Ingrediënten
- 800g GARDEN GOURMET® Vegan Filet Stukjes
- 800g Romaine sla
- 72-g Aubergine
- 680g Tomaten
- 480g Courgette
- 400g Knoflook, gekneusd
- 150g Vegan light mayonaise
- 30g Thijm
- 20ml Citroensap
- 10st Tortilla wraps
Voorbereiding
-
1Snijd de courgette en de aubergines in plakjes, leg ze op een bakplaat met olijfolie, knoflook, tijm en bak ze 10 minuten op 170 graden in de oven.
-
2Snijd de blaadjes uit de Romaine sla en de tomaat in plakjes.
-
3Meng de vegan mayonaise met het citroensap en voeg wat water toe om de textuur aan te passen
-
4Leg de tortilla wrap op een snijplank, verdeel de saus en voeg de salade, de gegrilde groenten en de gebakken GARDEN GOURMET Vegan Filet Stukjes toe. Rol tot een wrap, halveer en serveer.
- Serveer met huisgemaakte chips
- Voeg verse gehakte dragon toe aan de saus om deze nog frisser te maken
- Gebruik flatbread of pitabrood in plaats van de tortilla