Taco gevuld met Garden Gourmet Vuna en salade van bonen
De GARDEN GOURMET® VUNA heeft de heerlijke smaak en structuur van tonijn. Het is een veganistisch alternatief voor echte tonijn, maar dan zonder vis. De GARDEN GOURMET®VUNA is speciaal ontwikkeld voor Foodservice op basis van plantaardige ingrediënten en bevat alleen natuurlijke smaakmakers. Het product is ready-to-eat, waardoor het geschikt is voor zowel warme als koude bereidingen zoals deze rijkelijk gevulde taco's met bonensalade.
Ingrediënten
- 20st Tacoschelpen
- 600g Garden Gourmet Vuna
- 1st Rode ui
- 2t Knoflook
- 250g Gekookte kidneybonen
- 250g Gekookte witte bonen
- 250g Gekookte zwarte bonen
- 2st Limoen
- 0,5bos Koriander
- 10g Gerookte pimentonpoeder
- 10st Radijs
Voorbereiding
-
1De rode ui en de knoflook zeer fijn snipperen.
-
2De rode ui en knoflook fruiten in een pan met een beetje olie. Daarbij de gerookte pimenton doen en even mee verwarmen (myoteren).
-
3Pan van de warmtebron halen en overige ingrediënten toevoegen (behalve de radijs).
-
4De tacoschelpen vullen.
-
5Afgarneren met de gesneden radijs en geplukte koriander.