Taco gevuld met Garden Gourmet Vuna en salade van bonen

  • Merk
  • Bereidingstijd
    20 min
  • Moeilijkheid
    Eenvoudig
  • Aantal porties
    10

De GARDEN GOURMET® VUNA heeft de heerlijke smaak en structuur van tonijn. Het is een veganistisch alternatief voor echte tonijn, maar dan zonder vis. De GARDEN GOURMET®VUNA is speciaal ontwikkeld voor Foodservice op basis van plantaardige ingrediënten en bevat alleen natuurlijke smaakmakers. Het product is ready-to-eat, waardoor het geschikt is voor zowel warme als koude bereidingen zoals deze rijkelijk gevulde taco's met bonensalade.

Ingrediënten
  • 20st Tacoschelpen
  • 600g Garden Gourmet Vuna
  • 1st Rode ui
  • 2t Knoflook
  • 250g Gekookte kidneybonen
  • 250g Gekookte witte bonen
  • 250g Gekookte zwarte bonen
  • 2st Limoen
  • 0,5bos Koriander
  • 10g Gerookte pimentonpoeder
  • 10st Radijs
Voorbereiding
  • 1
    De rode ui en de knoflook zeer fijn snipperen.
  • 2
    De rode ui en knoflook fruiten in een pan met een beetje olie. Daarbij de gerookte pimenton doen en even mee verwarmen (myoteren).
  • 3
    Pan van de warmtebron halen en overige ingrediënten toevoegen (behalve de radijs).
  • 4
    De tacoschelpen vullen.
  • 5
    Afgarneren met de gesneden radijs en geplukte koriander.